Αμφίβολος για Μελβούρνη ο Μάρεϊ
Blog
  • Main page
19
10
2013

Αμφίβολος για Μελβούρνη ο Μάρεϊ

By ab 0

Ο Άντι Μάρεϊ θα επιστρέψει στα κορτ μόνο όταν είναι 100% έτοιμος. Ακόμα και αι αν αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσει από το Αυστραλιανό Όπεν (13-26/1/2014)!

Ο 26χρονος Βρετανός πρόσφατα χειρουργήθηκε στην πλάτη, με αποτέλεσμα να χάσει τόσο το ασιατικό swing, όσο και την indoor season. «Ελπίζω να είμαι στη Μελβούρνη, αλλά δεν θα επανέλθω αν δεν είμαι πανέτοιμος», δήλωσε ο κάτοχος του Γουίμπλεντον. «Έχω πολύ δρόμο ακόμα. Κάνω ποδήλατο, πηγαίνω στην πισίνα, όμως θα περάσουν τέσσερις-πέντε εβδομάδες, μέχρι να μπω στο κορτ και να χτυπήσω μερικές μπάλες».

Η απουσία του Μάρεϊ από τα γήπεδα είχε ως συνέπεια την πτώση του στο Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Άντι, ωστόσο, δεν πρόκειται να ρισκάρει από εδώ και πέρα. «Δεν θέλω να επιστρέψω πολύ γρήγορα και να αναγκαστώ να ξανακάνω μετά όλη τη διαδικασία από την αρχή. Θα αγωνιστώ μόνο όταν νιώσω 100% έτοιμος και ελπίζω αυτό να γίνει στις αρχές του χρόνου»

Θυμίζουμε ότι φέτος ο Μάρεϊ έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος Βρετανός που κατακτάει το Γουίμπλεντον μετά από 77 χρόνια. Χθες, μάλιστα, βραβεύτηκε από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ για την προσφορά του στο άθλημα.