Έγκυος η Σαράποβα!
Blog
  • Main page
19
10
2013

Έγκυος η Σαράποβα!

By ab 0

Η Μαρία Σαράποβα έχει μείνει αρκετό διάστημα εκτός δράσης και ίσως τελικά η απουσία της όμορφης Ρωσίδας από τα κορτ να μην οφείλεται αποκλειστικά στον τραυματισμό της, αλλά σε μια πιθανή εγκυμοσύνη.

Ζευγάρι με τον Βούλγαρο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ η «Μάσα» και τα δημοσιεύματα σε Ρωσία και Βουλγαρία αναφέρουν έντονα ότι οι δύο τους πρόκειται να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. Για αυτό το λόγο η Σαράποβα απέσυρε τη συμμετοχή της από τους τελικούς της WTA που αρχίζουν σε λίγες ημέρες στην Κωνσταντινούπολη, προφασιζόμενη ότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό στον ώμο που την ταλαιπωρεί εδώ και μήνες.

Το γεγονός μάλιστα ότι την είδαν σε μαιευτική κλινική του Λος Άντζελες, παρότι η ίδια θέλησε να κρυφτεί πίσω από τα μαύρα γυαλιά της, ενίσχυσε ακόμη περισσότερο τις φήμες για εγκυμοσύνη. Άνθρωποι που είναι κοντά στο ζευγάρι τόνισαν ότι κατά την έξοδό τους σε εστιατόριο η Ρωσίδα τενίστρια παραπονέθηκε για ναυτίες, ενώ ήπιε νερό αντί για κρασί, την ίδια στιγμή που ο εκπρόσωπός της δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο, αλλά ούτε διέψευσε το γεγονός.

Ο Ντιμιτρόφ πάντως φρόντισε να «σπάσει» τη συνεργασία του με την Ακαδημία της Στοκχόλμης και έτρεξε αμέσως κοντά στην καλή του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κάποιος ιδιαίτερος λόγος θα υπήρχε…