Άσπονδες φίλες
Blog
  • Main page
06
01
2015

Άσπονδες φίλες

By ab 0

Σερίνα Γουίλιαμς και Μαρία Σαράποβα έχουν προηγούμενα, αφού ο νυν αγαπημένος της Ρωσίδας, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ υπήρξε πρώην της Αμερικανίδας.

Σε δηλώσεις που έκανε λοιπόν, η Μάσα φρόντισε να πει καλά λόγια για την αγωνιστική κατάσταση της Αφροαμερικάνας, δεν παρέλειψε όμως να πετάξει μπιχτή για την ηλικία της…
«Δεν μπορείς να πεις ότι κάποιος βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού όταν είναι Νο 1 στον κόσμο. Ξεκίνησε και ολοκλήρωσε τη χρονιά δυνατά. Παρότι είναι 33 ετών είναι ακόμα πολύ δυνατή και έχει τόσο μεγάλη εμπειρία που αυτό φαίνεται όταν παίζει στο γήπεδο», δήλωσε η 27χρονια Σαράποβα.
Η Γουίλιαμς που την περσινή σεζόν αναδείχθηκε νικήτρια του Αμερικανικού Όπεν και του τελικού του WTA Finals, αρχίζει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της φετινής χρονιάς στο Περθ και το Hopman Cup, όπου το θερμόμετρο έχει αρχίσει να «βαράει» 40άρια. «Το Περθ είναι από τα πιο ζεστά μέρη που έχω αγωνιστεί. Για μένα είναι ο ιδανικός τόπος να προετοιμαστώ για το όπεν καθώς οι θερμοκρασίες θα ξεπεράσουν τους 40 βαθμούς», δήλωσε η Σερίνα Γουίλιαμς στην συνέντευξη Τύπου.