Παιδότοπος Ατλαντούλης

Ο “Ατλαντούλης” άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στους μικρούς και πλέον λιγο μεγαλὐτερους φίλους μας. Το έμπειρο παιδαγωγικό προσωπικό μας θα γεμίσει δημιουργικότητα και χαμόγελα τα παιδιά ενόσω οι γονείς απολαμβάνουν τις παροχές μας.

Ο “Ατλαντούλης” περιλαμβάνει εσωτερικό χώρο με φουσκωτά, εσωτερικό χώρο για δημιουργική απασχόληση, εξωτερικό χώρο με φουσκωτά και επιτραπέζιο ice hockey.

Ο παιδότοπος διατίθεται και για πάρτι.

Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να συνδυάσουν πλειάδα αθλητικών δραστηριοτήτων και παιχνιδιών, υπό την επίβλεψη  των έμπειρων παιδαγωγών και γυμναστών μας. Το παιδικό μενού είναι ειδικά σχεδιασμένο από διαιτολόγο και φτιάχνεται από τον chef στο εστιατόριο «Kitchen Court«, του Atlantis Sports & Family Club.

Σε συνδυασμό με τη ζεστή φιλοξενεία και το άψογο σέρβις μας, γίνεται ο καταλληλότερος χώρος για να συνοδευτούν τα γενέθλια ή η γιορτή του παιδιού σας, με παιχνίδι, ξεγνοιασιά και τις ομορφότερες αναμνήσεις.

 

Tιμή εισόδου : Καθημερινές 3 ευρώ 

                       Σαββατοκύριακα 5 ευρώ

 *Με κατανάλωση αξίας 10,00€ από Δευτέρα έως Παρασκευή και αξίας 20,00€ το Σαββατοκύριακο, στο καφέ-εστιατόριο «Kitchen Court«, σας προσφέρουμε ένα κουπόνι δωρεάν εισόδου για χρήση από Δευτέρα έως Παρασκευή στον παιδότοπο¨Ατλαντούλη¨.

 

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα-Πέμπτη 17.00-21.00
Παρασκευή 17.00-23.00
Σάββατο 11.00-23.00
Κυριακή 11.00-21.00

Βρείτε μας στο Facebook: Ατλαντούλης

Βρείτε μας στο Instagram: Atlantoulis

Translate »